微信刷题,考证常用
  • 试题题型【阅读理解】
试题内容
    Benjamin Franklin was born in Boston in 1706. He is remembered as an inventor, writer, statesman, and signer of the Declaration of Independence.
    His father was a soap-maker and candle-maker with a large family. At the age often, Ben was taken out of school and put to work in the shop. 
    The Franklin family lived near the water, so Ben learned to swim well and row small boats. But all great people were kids once and got into trouble. In writing about his life, Franklin wrote that he was a leader among the boys in his neighbourhood and sometimes led them into troubles.
    There was a salt marsh(湿地)nearby. Ben decided to build a wharf(码头)there, so that they could stand on it to fish. He showed his friends many stones, which were used for a new house. That evening, when the workmen were gone, he asked his friends to take all the stones away to build their wharf. Soon, Ben and his friends were discovered and several of them were corrected by their fathers. 
    And though Ben explained the usefulness of the work, his father told him that nothing was useful if he was not honest.
1.[单选题]The workmen helped the boys to take all the stones away.
  • A.T
  • B.F
  • 解题思路:判断推理题。根据短文中That evening, when the workmen were gone, he asked his friends to take all the stones away to build their wharf.可知当工人们走了之后,他让朋友们把石头搬运走,工人并没有帮忙。
2.[单选题]Ben once worked in a shop
  • A.T
  • B.F
  • 解题思路:细节理解题。根据短文中Ben was taken out of school and put to work in the shop.可知答案。
3.[单选题]Ben's father told Ben to be honest
  • A.T
  • B.F
  • 解题思路:细节理解题。根据短文中his father told him that nothing was useful if he was not honest.可知他的父亲告诉他诚实的重要性。
4.[单选题]Ben's wife was very beautiful
  • A.T
  • B.F
  • 解题思路: 细节理解题。短文中并没有提到。
  • 参考答案:B,A,A,B
极速飞艇 三分快3 上海快3走势图 荣鼎娱乐 安徽快3 重庆龙虎微信群 秒速快3 五分时时彩 天津十一选五前三走势 青海快3