微信刷题,考证常用
  • 试题题型【阅读理解】
试题内容

    Hi, my name is Millie. I’m from New York, but I’m living in a small town in the UK now. There is one wide road in this town and there is no train. You can see a shop, a restaurant and a pub along the road. There is a church near the shop. We usually go to the church on Sunday mornings. There is a lake to the east of the town. Many people like to have a picnic near the lake.

My house is not very big but it is very beautiful. I have a garden in front of my house and I often grow some flowers in it. There is a table and some chairs in the garden, too. I often read books and drink tea there. Sometimes my friends come to visit me and we like to talk in my garden. My life here is comfortable so I am very happy.


1.[单选题]Millie is ______  now because of her life.
  • A.sad
  • B.worried
  • C.busy
  • D.happy
  • 解题思路:由文章最后一句话“My life here is comfortable so I am very happy.”可知Millie过得很快乐,故选D。
2.[单选题]Millie’s home town is ______.
  • A.Cambridge
  • B.Paris
  • C.New York
  • D.London
  • 解题思路:由第二段第一句话“ I’m from New York...”可知Millie是来自纽约的,故选C。
3.[单选题]When does Millie go to church?
  • A.On Saturdays
  • B.On Sundays.
  • C. On Mondays.
  • D.On Fridays.
  • 解题思路:由第一段倒数第三句“We usually go to the church on Sunday mornings.”可知Millie是周日去教堂,故选B。
4.[单选题]What do people there like to do near the lake?
  • A.Play sports.
  • B.Have a picnic.
  • C.Take photos.
  • D.Drink tea.
  • 解题思路:由第一段最后一句“Many people like to have a picnic near the lake.”可知是人们喜欢在湖边野餐,故选B。
5.[单选题]The underlined word “grow” means “______”in Chinese in the passage.
  • A.种植
  • B.生长
  • C.变得
  • D.增加
  • 解题思路:grow flowers是“种花”,故选A。
  • 参考答案:D,C,B,B,A
荣鼎娱乐 荣鼎娱乐 幸运赛车 秒速时时彩 PK10牛牛 荣鼎娱乐 荣鼎娱乐 天津11选5 极速飞艇 极速PK拾