微信刷题,考证常用
  • 试题题型【阅读理解】
试题内容

Mr。 White lived in a small village。 His parents hadn't enough money to send him to school。 He had to help them to do something in the fields。 But he didn't like to live in the poor place。 When he was sixteen, he got to the town and found work in a factory。 Three years later he became tall and strong。 So he was sent to Africa as a soldier。 He stayed there for five years and got some money。 Then he came back to England and bought a shop in a small town。 No people in the town went to Africa except him。 And he hoped they thought he was a famous man and that they could respect him。 The children often asked him to tell them some stories and his life in Africa。

One day a few children asked him to tell them something about the animals in Africa. He told them how he fought with the tigers and elephants. His stories surprised them all and some policemen and workers went to listen to him. It made him happier. Just a man who taught geography in a middle school passed there. He stopped to listen to him for a while and then said, "Could you please tell us a rare animal, sir?"

"Certainly," said Mr。 Turner。 "One day I met a rhinoceros(犀牛) by a river…"

"Please wait a minute, sir," said the man. "There aren't any rhinoceros in Africa at all!"

"It's rare just because there aren't any!"
1.[单选题]Mr。 White hoped to be respected because he was the richest man in their town。 
  • A.T
  • B.F
  • 解题思路:细节判断题。从文章第一段最后3句话,我们可以得知他是唯一去过非洲的人,所以他希望别人能尊重他。
2.[单选题]Mr. White was born in a farmer's family.
  • A.T
  • B.F
  • 解题思路:细节判断题。从文章的第1句可知:“Mr. White lived in a small village.”
3.[单选题]The children often asked him to tell them something interesting because he knew more than any other person in the town. 
  • A.T
  • B.F
  • 解题思路:细节判断题。从文章第一段最后3句话,我们可以得知他是唯一去过非洲的人,在这个小镇,他是懂得最多的人,所以孩子们都要求他讲一些有趣的故事。
4.[单选题]All people believed Mr。White except the children。
  • A.T
  • B.F
  • 解题思路:细节判断题。从文章中我们可以看到孩子们更相信他。
5.[单选题]Mr. White wouldn't like to admit that he was wrong.
  • A.T
  • B.F
  • 解题思路:推理判断题。从文章的最后一句话,我们可以推理到怀特先生不是个承认错误的人。
  • 参考答案:B,A,A,B,A
极速PK拾 极速PK拾 山东群英会怎么玩 五分时时彩 极速飞艇 五分时时彩 159彩票 飞速赛车平台 韩国1.5分彩 吉林快3计划